[bcsac:company_name] in [bcsac:company_location]

Over ons

Autobedrijf Keijzer is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en zelfs alle leaseauto's. Merkonafhankelijk dus. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Historie Autobedrijf Keijzer

 

Sinds 1982 is Autobedrijf Keijzer gevestigd in Midwoud op Midwouderdorpsstraat 44a. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit.

 

In 1982 is Autobedrijf Keijzer opgericht door Adrie Keijzer. In ruim 30 jaar is onze dorpsgarage uitgegroeid tot een volwaardig Bosch Car Service autobedrijf dat aangesloten is bij BOVAG. Het vennootschap staat inmiddels onder leiding van Adrie, zoon Alex en schoonzoon Benno. Zij worden in de werkplaats bijgestaan door drie ervaren monteurs Paul, Jurjen en Jarno en door onze leerlingmonteur Jarno Roos.

 

Service staat hoog in het vaandel bij Autobedrijf Keijzer, de klant kan altijd op ons rekenen. Het gevoel van een dorpsgarage moet wel blijven!

 

Doordat wij aangesloten zijn bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service, kunnen wij altijd de nieuwste technieken, de meest geavanceerde apparatuur, kennis en kunde in werkzaamheden door ervaren monteurs garanderen. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.

De voordelen van Autobedrijf Keijzer op een rijtje

 

  • Gratis leenauto
  • Service van hoge kwaliteit
  • Merkonafhankelijk
  • Passend vervangend vervoer
  • BOVAG Reparatiegarantie (tot 6 maanden na reparatie)
  • Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht.

Wij helpen u graag op Midwouderdorpsstraat 44a in Midwoud. Heeft u verdere vragen? Neem contact met ons op. 

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen